Cine suntem

Ne place să spunem că proiectele noastre sunt creația unică a doua spirite unite. Suntem familia TARA, din Rășinari și ne place #viațalațară.

Am început conceptul actual ca muncă voluntară în folosul comunității de mici producători locali din Rășinari și am ajuns astăzi să bucurăm lumea cu produsele create sau preparate din Mărginimea Sibiului, la o calitate superioară naturală, așa cum e normal, cum am fost învățați din moși-strămoși, într-un stil primitiv și ancestral. 

fotocredit @artografica
fotocredit @artografica

Ne dorim să ajutăm micii producători locali ai Mărginimii să își poată prezenta, expune și vinde produsele către cei care le apreciază cu adevărat munca. Unim așadar, producătorii din Mărginimea Sibiului sub denumirea dinMărginime ca să ajungă mai ușor la clienții lor.

Alimentația este una dintre cele mai importante aspecte în stilul nostru de viață și trăind “pe fugă”, ne gândim că, măcar mâncatul “din brișcă” sa fie o alegere “pe fugă” sănătoasă. Sperăm ca măcar weekendul sa fie în tihnă și recomandăm vizitarea satelor din Mărginime că tare-s faine și peisajele încarcă pe oricine cu energie pură. În timp ne veți cunoaște chiar cu sufletele voastre și vom povesti mai multe despre cine suntem…