Cum cumpar?

Cum cumpar?

Pentru a efectua o comanda prin intermediul magazinului online www.dinmarginime.ro, NU este necesar sa te inregistrezi! Sistemul nostru permite plasarea comenzii fara a avea un cont de client creat anterior. Pur si simplu introduci produsele dorite in cosul de cumparaturi, trimiti comanda, iar JOI, echipa noastra se va apuca deja sa ti-o pregateasca, proaspata!

Pentru a efectua o comanda prin intermediul magazinului online www.dinmarginime.ro trebuie sa urmezi pasii urmatori:

Alege produsele dorite -> Adauga produsele in cos -> Alege modalitatea de livrare, modalitatea de plata si datele tale/ale firmei dvs -> Trimite comanda

Alege produsele dorite fie navigand prin categoriile de produse, fie cautandu-le in site (folosind modulul de cautare) sau accesand direct link-urile acestora. Pentru a vedea detaliile produsului apasati pe numele sau pe poza produsului.

Pentru a adauga produse in cosul de cumparaturi apasa butonul „Cumpara”. Poti selecta cantitatea dorita apasand pe iconitele „+” sau „-„. De asemenea, poti adauga si alte produse in cosul de cumparaturi urmand aceiasi pasi.

Continutul cosului de cumparaturi este in permanenta actualizat cu produsele adaugate si il poti vizualiza oricand doar apasand pe linkul aferent. Dupa ce ai adaugat toate produsele in cosul de cumparaturi poti apasa linkul „Finalizeaza comanda”.

Vei selecta metoda de livrare si metoda de plata dorite. Vei completa datele personale: daca ai mai depus comenzi online prin intermediul site-ului nostru te poti autentifica direct cu adresa de email folosita si cu parola generata de sistem (si trimisa pe adresa ta de email).

In cazul in care NU ai mai depus comenzi prin magazinul nostru virtual, va trebui sa complezi campurile necesare. Automat va fi creat un cont de client cu datele tale. Parola va fi trimisa pe adresa ta de email si este indicat sa o schimbi! Daca vei dori sa stergi un produs din cosul de cumparaturi o poti face astfel: in campul „cantitate” scrie cifra 0 sau apasa butonul „sterge din cos”.

De asemenea poti actualiza cantitatile mai multor produse simultan (completeaza cantitatile actualizate ale tuturor produselor, apoi apasa butonul „actualizeaza cantitatea”).

In final apasa „finalizeaza comanda”.

Comenzile se livreaza in fiecare zi de joi din saptamana.