Miere de salcâm 500g

Miere crudă de salcâm.

Greutate neta: 500 g.

Livrare: În fiecare zi de joi

Disponibilitate:: Disponibil pentru precomandă Categorie: Etichetă:

Descriere

Miere de la Mos Martin

Mierea de salcâm este una dintre cele mai cunoscute și dulci sortimente de miere datorită gustului delicat cu tentă florală. Aceasta își păstrează starea lichidă pentru o lungă perioadă de timp datorită conținutului ridicat de fructoză.

Mierea de salcâm poate fi mâncata simplă sau pusă in ceai, cafea, lapte, însă lichidele nu trebuie sa depășească temperatura de 40 grade Celsius, întrucât substanțele active pe care le conține sunt distruse la temperaturi mai mari.

Acest tip de miere este un excelent îndulcitor, deoarece nu alterează cu nimic gustul sau aroma băuturii.

Mierea de salcâm conține glucide, proteine (din care 12 aminoacizi precum: leucină, alamină, metionină), vitamine: B1, B2, B6, B12, acid folic, enzime, minerale: potasiu, calciu, cupru, sulf, magneziu, sodiu, mangan, fosfor, siliciu, precum și factori antibiotici, alte substanțe aromatice și grăunțe de polen.

Mierea de salcâm are acțiuni benefice pentru sănătate: Energizantă, Tonifiantă, Laxativă, Expectorantă, Sedativă, Antiseptică, Diuretică, Antianemică, Emoliantă, Combate oboseala, Ameliorează digestia, ajuta la Recuperarea rapidă după efort și la creșterea rezistenței fizice.

Bine cunoscută datorită proprietăților sale terapeutice, acest tip de miere curață ficatul, reglează tranzitul intenstinal și reprezintă un antiinflamator pentru sistemul respirator.

Mierea de salcâm este utilizată în tratarea următoarelor afecțiuni: ulcer, insomnie, stres, astenie, nevroze, tuse, stimularea poftei de mâncare, probleme digestive, îmbunătățirea activității inimii și a ficatului, crește procentul de hemoglobine din sânge. Mierea de salcâm este ideală în a trata tusea deoarece are un efect antispetic.

Informații suplimentare

Greutate 0.5 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Miere de salcâm 500g”