Termeni si conditii

Termeni si conditii

1. DEFINITII

Acord privind termenii si conditiile (denumit in continuare „Acord”) de utilizare a serviciilor si produselor (denumite in continuare „Produse si Servicii”) oferite de www.dinmarginime.ro prin site-ul web de la adresa https://www.dinmarginime.ro (denumit in continuare „Site”).

Orice persoana care intra pe Site, fara sa isi faca cont pe Site o vom denumi in continuare „Vizitator”.
Cumparator – persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.
Atunci cand accesati sau utilizati Siteul sau Serviciile, sunteti de acord si acceptati in totalitate prevederile prezentul Acord

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. O comanda neconfirmata nu are valoarea unui Contract.

3. OBLIGATIILE VANZATORULUI

a. Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Produsele si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;
b. Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;
c. Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor legate de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea „contact”. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

4. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)

Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator.

De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea www.dinmarginime.ro si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

5. FACTURARE – PLATI
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in factura transmisa Cumparatorului. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

6. RASPUNDERE
Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Produselor si Serviciilor dupa livrare.

Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

Siteul nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori Serviciilor furnizate de Site. De asemenea, Siteul nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe Site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

7. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui Site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, de catre SC PRAVALIA MICA SRL. Scopul colectarii datelor este: crearea unui cont activ pentru utilizarea serviciilor de promovare, publicitate online, reclama, marketing.

Orice Vizitator sau Cumparator care trimite date sau informatii cu caracter personal catre www.dinmarginime.ro isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale in vederea efectuarii de studii de piata sau transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct.

Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

8. SECURITATEA DATELOR

www.dinmarginime.ro va garanteaza confidentialitatea datelor stocate in contul dvs de client. Aceste informatii nu vor fi transmite sub nici o forma sau motiv unei terte parti. Ne rezervam dreptul de a trimite newslettere cu informatii comerciale despre produsele si serviciile noastre pe adresa de email trecuta in formularul de inregistrare pe site.

Accesul Cumparatorilor la anumite Servicii si informatii din cadrul Siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Va sfatuim sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati „deconectare” din contul dvs. din cadrul Serviciilor online oferite de Site la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestora.

Cumparatorilor li se cer mai multe informatii de identificare personala pentru a se inregistra pe Site: nume companie, cod fiscal, adresa, companie, numele si prenumele reprezentantului firmei,o adresa de email proprie si valida.

Inregistrarea pe Site presupune luarea la cunostinta a drepturilor mai sus mentionate si acordul ca datele personale sa fie folosite de catre www.dinmarginime.ro.

Plasarea unei comenzi pe site-ul www.dinmarginime.ro reprezintă acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile din secțiunea „Comanda si retur”.

La produsele a căror cantitate este exprimată în kg, pot să apară ușoare diferențe între comanda transmisă și livrarea efectivă. Ca exemplu, la produsele de carne si branzeturi pretul este per kilogram, insa vanzarea se face la bucata, iar pretul final este produsul dintre greutate si pret per kilogram.

Produsele de carne precum carnea de pasare, se vand la bucata intreaga, fiind pregatite(curatate) de producator. Carnea de porcine, ovine, caprine, bovine se poate lua doar carcasa sau intreg.

Lista produselor de pe website dinmarginime.ro se actualizează periodic.

Termenul de valabilitate al produselor

În conformitate cu normele legale în vigoare, termenul de valabilitate și condițiile de păstrare ale produselor sunt înscrise pe ambalaj. Toate produsele ambalate, comercializate pe website-ul magazinprodusdecluj.ro beneficiază de condiții de valabilitate conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producatorului.

Nu suntem, responsabili de deterioararea produselor în cazul în care acestea nu au fost păstrate în condițiile recomandate.
Orice nemulțumire trebuie semnalată în momentul recepției mărfii la adresa de e-mail contact@dinmarginime.ro Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.

Confidențialitate

Informațiile furnizate către www.dinmarginime.ro sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor în vigoare. DinMarginime nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți, nu încurajează spam-ul, și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea să șteargă din bază de date adresa de e-mail furnizată. DinMarginime își rezervă dreptul de a-si selecta clienții.

Prețuri

Prețurile sunt actualizate periodic. Prețurile din comenzi sunt valabile 5 zile din momentul confirmării acestora. Disponibilitatea este afișată în timp real.

Disponibilitate si Comenzi

Disponibilitatea se poate modifică oricând pe parcursul procesării comenzii.

Comenzile care au în componența produse care nu sunt în stocul magazinului și nu au fost soluționate în termen de 20 de zile de la data lansării lor pot fi anulate de catre reprezentanții www.dinmarginime.ro

Conformitate

Produsele comercializate prin intermediul magazinprodusdecluj.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului, dacă este cazul, și în momentul livrării sunt însoțite de factură fiscală sau factura fiscală este transmisă prin email către cumpărător. Dacă produsele nu prezintă ambalaj de la producător, atunci ele vor fi împachetate corespunzător pentru a fi transportate și livrate către client, cu materialele proprii dinMarginime.ro. 

Potrivit art.4 – pct.1 lit. e din OUG 34/2014 și art. 5-18 din Legea nr.449/2003 – produsele comercializate pe site-ul nostru beneficiază de garanția legală de conformitate.

Mărci înregistrate și dreptul de autor

Toate mărcile, numele de brand și produse sunt proprietatea producătorilor respectivi. dinMarginime.ro nu deține aceste nume de mărci.

Toate elementele din acest site (texte și imagini) sunt în proprietatea dinMarginime.ro și nu pot fi reproduse sau copiate fără acordul scris. al proprietarului.

Dacă sesizați că dinmarginime.ro a încălcat involuntar anumite drepturi de autor vă rugăm să ne transmiteți o sesizare în acest sens la adresa: contact@dinmarginime.ro

www.dinmarginime.ro își rezervă dreptul de refuza colaborarea cu clienții ce manifestă comportament și limbaj neadecvat (agresiv, licențios etc.) sau au în istoricul comenzilor livrări refuzate.

Politica de retur

Clientul poate solicita returnarea produselor în următoarele situații:
a. Produse care nu sunt conforme cu specificațiile de pe website. Dacă produsul comandat se dovedește a nu fi conform cu specificațiile din oferta www.dinmarginime.ro clientul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii.

Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, clientul va plăti diferența. Dacă valoarea este mai mică, clientul va primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de către www.dinmarginime.ro

b. Produse care au fost livrate greșit. Livrarea altor produse decât cele solicitate trebuie semnalată imediat, iar clientul va refuza recepția. Clientul poate solicita returnarea acestora pentru înlocuire, iar dacă produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru înlocuirea cu un alt sortiment sau rambursarea integrală a contravalorii.

Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, clientul va plăti diferența. Dacă valoarea este mai mică, clientul va primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor.

c. Renunțarea la cumpărare. În momentul efectuării unei comenzi online, clientul declară că a luat cunoștință și este întru totul de acord cu toate aspectele menționate în prezentul document.