Tura Foto la Porțile Rășinariului

de Gio

Tura foto pentru portile @dinMarginime

Pe Stefan am avut ocazia sa il cunoastem cu cativa ani in urma, chiar inainte de lockdownul din 2020. Este fondatorul asociatiei Artografica si tine aproape de el fotografi din Romania, nu doar din Sibiu. Nu este nici el sibian, dar locuieste aici de o vreme; e clar ca-i place zona. La un moment vroia sa se mute in Marginimea Sibiului, chiar in Rasinari.

Fiindca dinMarginime s-a nascut din dorinta de promovare a producatorilor locali si s-a dezvoltat intr-un concept de promovare a Marginimii Sibiului, la rang de arta, parea normal ca urmatorul pas sa fie documentarea portilor din Rasinari. Inainte de a crea website-ul pe fonduri, am creat, asa cum era normal, un logo. Acesta a fost inspirat de portile din Marginimea Sibiului si partea frumoasa este ca cea care a ilustrat grafic acest logo, avea aceasta viziunea chiar dinainte de a ne cunoaste.

Asa se nasc proiectele frumoase si asa am ajuns sa organizam si aceasta tura.

Rasinari a primit acest titlu #besttourismvillages, cu care ne laudam, un titlu important, oferit de @UNWTO in urma propunerii trimise de Carmen Ghidiu, trup si suflet pentru Rasinari, presedintele asociatiei Rasinari.travel.

Inscrie-te si tu!